Skip to content

Plastic Union : fabrikant van 100% recycleerbare verpakkingen

Plastic Union is producent van mission_1.jpg polyethyleen verpakkingsfolie voor automatische verpakkingsmachines. mission_2.jpg Het bedrijf is volledig geïntegreerd van korrel tot afgewerkt product en produceert enkel 100% recycleerbare verpakkingen. mission_3.jpg De meeste van haar producten kunnen vervaardigd worden met gerecycleerde of biologische grondstoffen. mission_4.jpg

Plastic pellets
custom_1.jpgPlastic pelletPlastic pellet

Productie volgens de wens van de klant

U bepaalt hoe Uw product eruit ziet en wij voeren het uit !  Voor elke toepassing hebben we verschillende kwaliteiten in ons gamma ten einde zoveel mogelijk aan Uw wensen te voldoen.  Wilt U vooral een zeer mooie verpakking of liever een zeer sterke verpakking?  Of wenst U beiden? Geen probleem we hebben voor U de juiste folie in ons gamma ! 

bundelfolie.jpg
Plastic pellet

InnovatieveVerpakkingen

Stretch Hood

In 2005 starte Plastic Union als eerste belgisch bedrijf met de productie van Stretch hood folie.  Inmiddels is Plastic Union uitgegroeid als een van de wereldspelers op gebied van stretch hood folie.  Wenst U dat Uw verpakking voldoet aan de Eumos norm?  Wij begeleiden U naar de ideale hoes om dit doel te bereiken.

Ontdek Stretch Hood
PlasticUnion_sh124.jpg

CX-3M Krimpfolie

Zeer sterk, snel lasbaar, snel krimpbaar en glashelder, hierop werd deze folie geoptimaliseerd.

Toepasbaar op alle domeinen en op de meeste verpakkingsmachines.

Dunnere folies zijn goedkopere folies en bovendien betaalt U er minder belastingen op !

Ontdek CX3-M krimpfolie
krimpfolie.jpg

PCR en PIR

Om een millieubewuste verpakking te bekomen is het aanwenden van gerecycleerd materiaal de beste keuze.  Elke folie die terug in de recyclagemolen belandt, komt niet ter land of ter zee terecht, moet niet opnieuw ontgonnen en geraffineerd worden uit aardolie, maar wordt gewoon opnieuw gebruikt !

PCR staat voor Post Consumer Recycled material, PIR voor Post Industrial Recycled material.  Beide opties zijn mogelijk.

Ontdek millieuvriendelijke folies
PlasticUnion_20.jpg

BIO-x Folie

Is het gebruik van gerecycleerd materiaal geen optie voor U maar wenst U toch een milleubewuste verpakking ?  Dan is de BIO-X folie een oplossing voor U.  Deze folies zijn niet van aardolie gemaakt maar zijn wel afkomstig van een hernieuwbare bron.  De meeste van onze folies kunnen ook in een BIO versie worden afgeleverd.

Ontdek BIO-x Folie
bio.jpg

200 lpi in flexodruk !

Wenst U het fijnste drukwerk met het meeste contrast om Uw verpakking zo aantrekkelijk mogelijk te maken ?  Wij drukken tot 200 lpi in flexo !  Dit is de kwaliteit van heliodruk aan de prijs van flexodruk !

Ontdek Drukkerij
Untitled-1.jpg
PlasticUnion_sh124.jpg
krimpfolie.jpg
PlasticUnion_20.jpg
bio.jpg
Untitled-1.jpg

Als fabrikant van recycleerbare plastic verpakkingen is Plastic Union uw partner voor diverse verpakkingen op maat. Gespecialiseerd in ecologische verpakkingen brengt Plastic Union duurzame verpakkingsoplossingen. Zo kan u bij ons terecht voor krimpfolie verpakkingsfolie in grote oplages voor bijvoorbeeld verpakken van flessen en palletten. Onze krimpfolie toepassingen zijn geschikt voor diverse innovatieve verpakkingen en onze recycleerbare krimpfolie is een duurzame investering voor de toekomst. Ook voor buisfolie in bulk voor diverse verpakkingstoepassingen kan u bij ons terecht. Om sterke buisfolie te kopen ben je bij ons aan het goede adres. Ontdek er onder meer ook de vele kwaliteiten van PE folie als verpakkingsmateriaal. Maar u kan er ook plastic zakken kopen in bulk bij Plastic Union, groothandel in verpakkingsmaterialen, uw partner om kwalitatieve plastic zakken te kopen