Skip to content

Recycleerbare krimpfolie als investering in de toekomst

Recycleerbare krimpfolie als investering in de toekomst

In een tijd waarin duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn, biedt Plastic Union de ideale oplossingen voor uw verpakkingsbehoeften. Als fabrikant van PE krimpfolie, leveren wij niet alleen hoogwaardige producten, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst door het gebruik van gerecyclede materialen. Bij Plastic Union geloven we sterk in duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom hebben we geïnvesteerd in geavanceerde technologieën voor de productie van krimpfolie uit gerecycleerde PE plastic. Door het gebruik van gerecyclede materialen verminderen we de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen en dragen we bij aan een circulaire economie.

Krimpfolie voor automatische verpakkingsmachines

Plastic Union begrijpt als geen ander de nood aan efficiëntie en snelheid in moderne verpakkingsprocessen. Daarom bieden wij krimpfolie aan die specifiek ontworpen is voor automatische verpakkingsmachines. Onze krimpfolie garandeert niet alleen een naadloze integratie met geautomatiseerde systemen, maar zorgt ook voor een snelle en efficiënte workflow. Dit resulteert in kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit voor bedrijven die streven naar geautomatiseerde verpakkingsoplossingen. 

Krimpfolie voor al uw productverpakkingen

Productverpakkingen vereisen een goede balans tussen enerzijds het bieden van de nodige bescherming en anderzijds het zorgen voor een mooie presentatie. Plastic Union houdt hier rekening mee zodat onze  krimpfolie deze balans biedt. Ongeacht het producttype of de sector, onze krimpfolie zorgt voor een veilige en aantrekkelijke verpakking. Het strakke uiterlijk van de krimpfolie verbetert zo niet alleen de esthetiek van uw producten, maar biedt ook bescherming tegen stof, vocht en andere externe factoren. Kies voor Plastic Union en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, presentatie en duurzaamheid in uw verpakkingsprocessen. 

Krimpfolie op maat van uw merk

Bij Plastic Union leveren wij krimpfolie op maat gemaakt die perfect aansluit bij uw merk. Onze innovatieve en duurzame oplossingen omvatten recycleerbare krimpfolie, krimpfolie voor automatische verpakkingsmachines en bedrukte krimpfolie voor productverpakkingen. Krimpfolie zal als veelzijdig verpakkingsmateriaal naadloos aansluiten op de vorm van uw producten, wat zorgt voor een strakke, beschermende en aantrekkelijke verpakking. Dit maakt krimpfolie ideaal als verpakkingsmateriaal voor diverse toepassingen gaande van sectoren zoals voeding tot industrie. Wij bieden een breed scala aan kwalitatieve krimpfolie om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten, van merkversterkende tot gespecialiseerde verpakkingsoplossingen. 

Krimpfolie bedrukt of onbedrukt

Plastic Union begrijpt dat verpakking niet alleen gaat om bescherming, maar ook om branding. Daarom bieden wij de keuze tussen onbedrukte en bedrukte krimpfolie, zodat u uw merkidentiteit kunt versterken. Onze bedrukte krimpfolie biedt een opvallende presentatie van uw producten en fungeert als een krachtig marketinginstrument op de schappen. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een strakke, minimalistische uitstraling is onze onbedrukte krimpfolie een uitstekende keuze, met dezelfde hoogwaardige bescherming.

Interesse in recycleerbare krimpfolie?

Reken op Plastic Union