Skip to content

Bestel buisfolie in bulk

Bestel buisfolie in bulk

Plastic Union speelt een cruciale rol als producent en leverancier van buisfolie, ook wel afzakkingsfolie genoemd. Onze buisfolie, verkrijgbaar op rol, biedt veelzijdige verpakkingsoplossingen voor diverse sectoren. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk heeft Plastic Union zich gevestigd als een vaste partner voor bedrijven die streven naar efficiënte en effectieve verpakkingsoplossingen met buisfolie.

Ontdek de vele voordelen van buisfolie als verpakkingsmateriaal

Ontdek de vele voordelen van buisfolie als verpakkingsmateriaal

Buisfolie vormt een flexibele verpakking

Plastic Union biedt buisfolie beschikbaar op rol en voor verschillende toepassingen. Zo biedt onze buisfolie een ongekende flexibiliteit en gemak bij het verpakken van verschillende producten. Of het nu gaat om langwerpige voorwerpen, bundels of individuele items, buisfolie op rol kan eenvoudig worden aangepast aan de specifieke vereisten van elk product, waardoor het een uiterst veelzijdige en kostenefficiënte verpakkingsoplossing is.

Buisfolie als duurzaam verpakkingsmateriaal

Plastic Union erkent het groeiende belang van ecologische verpakkingen en heeft zich toegelegd op de productie van duurzame buisfolie. We onderzoeken voortdurend milieuvriendelijke materialen en productieprocessen om zo rekening te houden met onze ecologische voetafdruk. Onze focus ligt op het bieden van duurzame verpakkingsoplossingen die niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Buisfolie biedt verschillende verpakkingstoepassingen

Buisfolie is een flexibel en transparant plastic materiaal en heeft een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Die veelzijdigheid vormt meteen één van de belangrijkste voordelen van buisfolie. Doordat buisfolie aanpasbaar is in verschillende vormen en maten, vormt het een geschikte keuze voor heel uiteenlopende producten. Buisfolie wordt dan ook gebruikt voor het verpakken van diverse producten, van voedsel tot industriële goederen. Zo kan u bij Plastic Union zowel kiezen voor buisfolie of OptiFreez folie voor diepvriesvoeding, als voor sterke buisfolie die geschikt is voor grote en zware verpakkingen zoals van grind en potgrond. Plastic Union biedt verschillende flexibele opties aan die vast aan al uw verpakkingsbehoeften voldoen.

Buisfolie bedrukken op maat van uw wensen

Daarnaast is onze buisfolie beschikbaar op maat van de noden van uw bedrijf. Dat is het voordeel dat Plastic Union biedt door een volledige productie van buisfolie in eigen bedrijf. Zo kunnen wij buisfolie als verpakkingsmateriaal bieden aangepast aan de noden van diverse sectoren. Doordat buisfolie ook heel goed lasbaar en sterk is, maakt dit deze ook heel geschikt voor zwaardere verpakkingen. Beschikkend over een uiterst moderne drukkerij kan Plastic Union uw buisfolie bedrukken naar keuze voor een passende personalisatie van uw verpakkingen. Zo vormen uw productverpakkingen met buisfolie ook een mooie meerwaarde voor uw merkidentiteit.

Ook overtuigd van de vele voordelen van buisfolie als verpakkingsmateriaal? Buisfolie kopen bij Plastic Union gaat heel gemakkelijk, vraag dus gerust een gratis offerte aan.

Interesse in onze verpakkingsmogelijkheden?

Contacteer ons