Skip to content

PE folie, een verpakkingsmateriaal met veel kwaliteiten

PE folie, een verpakkingsmateriaal met veel kwaliteiten

Polyethyleen (PE) krimpfolie is een veelzijdig verpakkingsmateriaal dat de mogelijkheid biedt om producten op een efficiënte en kosteneffectieve manier te beschermen en te presenteren. Plastic Union is uw adres voor de productie van PE folie en levert enkel kwalitatieve verpakkingsmaterialen die voldoen aan de hoogste normen in de industrie.

Uw partner voor PE folie 

Met een ongeëvenaarde expertise en toewijding biedt Plastic Union een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder bedrukte folie, palletverpakking en PE krimpfolie van gerecycled materiaal. Of het nu gaat om bedrukte folie, palletverpakking of PE krimpfolie, Plastic Union is uw partner voor innovatieve verpakkingsoplossingen. Op zoek naar een groothandel in PE folie, dan bent u bij Plastic Union aan het juiste adres. Als specialist in krimpfolie biedt Plastic Union niet alleen een breed aanbod aan, maar kan u ook steeds bij ons terecht voor vakkundig advies.

Innovatieve technieken met PE folie

Als pionier in de industrie blijft Plastic Union streven naar innovatie in polyethyleen en PE folies. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om onze producten te verbeteren en aan te passen aan de evoluerende behoeften van onze klanten. Kies voor Plastic Union en ervaar de perfecte combinatie van prestatie, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

PE folie verpakkingstoepassingen 

Op zoek naar krimpfolie voor diverse productverpakkingen? PE folie vormt de perfecte productverpakking om producten te bundelen en te beschermen. Met het gebruik van PE krimpfolie is het eenvoudig om diverse producten representatief en efficiënt te verpakken. PE folie heeft als bijzondere eigenschap dat door verhitting de folie krimpt, wat het materiaal perfect maakt voor het inpakken van diverse grote producten zoals palletten. Voor bedrijven die afhankelijk zijn van een gestroomlijnde logistiek is palletverpakking essentieel. Plastic Union biedt op maat gemaakte oplossingen voor palletverpakking met PE folie. Onze folie zorgt niet alleen voor een veilige en stabiele lading, maar biedt ook bescherming tegen externe invloeden tijdens het transport en de opslag.

Expert in bedrukte PE folie

Bedrukte folie vormt een belangrijk middel bij effectieve branding. Plastic Union begrijpt dat de presentatie van producten van groot belang is voor het succes van elk bedrijf. Met onze PE folie worden uw producten dan ook niet alleen beschermd, maar ook mooi gepresenteerd. Of het nu gaat om het afdrukken van uw logo, merknaam of afbeeldingen, onze bedrukte folie zorgt voor een professionele uitstraling en versterkt de herkenbaarheid van uw merk. Voorzien van een eigen drukkerij zijn al uw wensen mogelijk bij Plastic Union. Wij verzekeren een hoge resolutie van al onze folies. Kom dus ook snel de mogelijkheden en toepassingen ontdekken bij Plastic Union, uw partner voor bedrukte PE folie.

Interesse in onze PE verpakkingsmogelijkheden?

Contacteer ons